Akutkontakter


Hvis du har et akut behov for at kontakte Amgros eller sygehusapotekerne, kan du finde relevante kontaktoplysninger her på siden.

Har du et akut behov for at få fat på Amgros eller sygehusapotekerne, kan du finde akutkontakterne her.

AKUTNUMRE TIL AMGROS

I hverdage kan du altid træffe Amgros på hovednummeret 8871 3000.

Har du akut behov for at kontakte os uden for normal åbningstid, henviser vi til denne kontaktliste, hvis det vedrører SAD præparater.

Og denne kontaktliste, hvis det vedrører øvrige præparater.

AKUTKONTAKTER TIL SYGEHUSAPOTEKER

Hvis du står med et akut behov for at kontakte sygehusapotekerne – for eksempel i forbindelse med tilbagetrækning af lægemidler – kan du benytte disse akutkontakter.

Kontaktoplysningerne bør udelukkende benyttes til akut kontakt.

Amgros påtager sig ikke ansvaret for, at kontaktlisten er fyldestgørende, eller om det er muligt at få kontakt til sygehusapotekerne.

Hvis din henvendelse til sygehusapotekerne ikke er akut, skal du bruge denne kontaktliste.

!
Indrapportér bivirkninger
Enhver kan indrapportere bivirkninger i forbindelse med brug af et SAD-lægemiddel direkte til Amgros via e-mail til safety@amgros.dk eller ved at kontakte Kvalitet og Lægemiddelregistrering på telefon 88713000.

Læs mere

Akutkontakter

Om Amgros

Amgros sikrer forsyningen af lægemidler og høreapparater til de offentlige sygehuse og høreklinikker. Det gør vi via effektive indkøb og udbud.

LÆS MERE
Akutkontakter

SAD og magistrelle lægemidler

Amgros ejer markedsføringstilladelserne til cirka 62 SAD-lægemidler, som sygehusapotekerne fremstiller. Det er registrerede lægemidler, som Lægemiddelstyrelsen har godkendt.

LÆS MERE