Viden og analyser


Amgros indsamler viden, som vi kombinerer, beriger og analyserer. Det er viden, der driver vores forretning, og den viden vil vi gerne dele og stille til rådighed for alle vores interessenter. Her på siden finder du et overblik over vores analyser og rapporter. Vi opdaterer jævnligt med nye udgivelser.


2018 gav øgede rabatter på lægemidler

Sammen med vores nære samarbejdspartnere lykkedes det os endnu engang at øge rabatterne på indkøb af lægemidler til de offentlige hospitaler. Alligevel endte året med en vækst i udgifterne til medicin på 5,8 procent i forhold til 2017.

Når vi kigger tilbage på 2018 opnåede vi en rabatprocent på 32,4 procent. Det skal ses i sammenhæng med, at rabatprocenten i 2017 også var historisk høj med 27,2 procent.

LÆS MERE

Læs mere

Viden og analyser

Sundhedsøkonomiske analyser

Når vi har vurderet de økonomiske analyser indsendt af ansøger og foretaget eventuelle justeringer, afrapporterer vi resultaterne af analyserne. Vi offentliggør vores afrapportering og beslutningsgrundlag

LÆS MERE
Viden og analyser

Rapporteringer

Amgros udgiver hvert år en lang række rapporter til gavn for vores interessenter i sundhedssektoren. Alt fra oversigter over fremtidens lægemidler til overvågninger af det faktiske indkøb af lægemidler i regionerne.

LÆS MERE
Viden og analyser

Øvrige publikationer

Amgros udarbejder hele tiden nye publikationer, som tjener specifikke formål for vores interessenter. Et udvalg af disse rapporter og specialanalyser vil vi løbende samle her på siden.

LÆS MERE

Karen Torgny

Senior kommunikationsspecialist

Jeg står for den overordnede kommunikation i Amgros – herunder PR. Og er med til at sikre, at vi kommunikerer åbent og imødekommende med vores omverden.