Viden og analyser


Amgros indsamler viden, som vi kombinerer, beriger og analyserer. Det er viden, der driver vores forretning, og den viden vil vi gerne dele og stille til rådighed for alle vores interessenter. Her på siden finder du et overblik over vores analyser og rapporter. Vi opdaterer jævnligt med nye udgivelser.

Fotograf: Anne-Li Engström


Sådan ser årstallene for 2020 ud

I 2020 indkøbte regionerne - via Amgros - lægemidler til sygehusene for cirka 9,2 milliarder kroner. Det er en stigning på cirka 392 millioner kroner i forhold til 2019 svarende til 4,4 %.

Den samlede udvikling i de indkøbte mængder i forhold til sidste år dækker over store udsving i indkøbene pr. måned og afspejler sygehusenes aktivitet i forbindelse med Covid-19.

Læs mere i Markedsovervågning 4. kvartal 2020

Læs flere artikler fra Amgros her

LÆS MERE

Viden og analyser

Artikler

I Amgros deler vi med stor glæde vores viden og indsigter til alle, der har interesse i den danske sundhedssektor. Her på siden har vi samlet de seneste nyheder, baggrundsartikler og interviews fra vores verden.

LÆS MERE
Viden og analyser

Sidste nyt

Ønsker du at få nyheder fra Amgros direkte i din indbakke, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan vælge mellem generelle nyheder eller sidste nyt fra Horizon Scanning.

TILMELD DIG

Karen Torgny

Senior kommunikationsspecialist

Jeg står for den overordnede kommunikation i Amgros – herunder PR. Og er med til at sikre, at vi kommunikerer åbent og imødekommende med vores omverden.