Lær Amgros' udbudssystem at kende


Det skal være så nemt som muligt for leverandører at give tilbud til Amgros. Derfor tilbyder vi nu et online kursus i tilbudsgivning på lægemiddeludbud. Kurset er primært for nye lægemiddelleverandører, der er oprettet i Amgros’ udbudssystem.

Oversigt over artikler fra Amgros
16. APRIL 2021

I maj kan du komme på online kursus i tilbudsgivning på lægemiddeludbud. Kurset henvender sig primært til nye lægemiddelleverandører, der er oprettet i Amgros’ udbudssystem. 

På kurset introducerer vi dig kort til vores udbudssystem samt Amgros’ Leverandør- og Udbudsportal. Og du får selv mulighed for at prøve at afgive tilbud i systemet. 

Kurset er virtuelt og foregår  i Teams. Du vil derfor inden kurset modtage en invitation på e-mail med et link. 

Du kan vælge mellem følgende datoer og tidspunkter:

  • Mandag den 17. maj 2021 kl. 10-12
  • Onsdag den 19. maj 2021 kl. 10-12
  • Fredag den 21. maj 2021 kl. 10-12
TILMELDINGSFRIST SENEST 3. MAJ

Der er plads til højst 8 deltagere pr. kursus. Tilmelding skal ske senest den 3. maj 2021 efter først-til-mølle-princippet. Det er gratis at deltage.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til amgros@amgros.dk 

Inden kursusstart skal du sikre dig, at din pc opfylder de tekniske krav til brugen af udbudssystemet.  Du kan læse mere om kravene ved at klikke her.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Malene Bendtsen på e-mail mbe@amgros.dk eller tlf. 8871 3019.

Du finder Amgros' Leverandør- og Udbudsportal for udbud af lægemidler her

Karen Torgny

Senior kommunikationsspecialist

Jeg står for den overordnede kommunikation i Amgros – herunder PR. Og er med til at sikre, at vi kommunikerer åbent og imødekommende med vores omverden.