Ny video om udbud af lægemidler


Udbudsprocessen er kompleks. Amgros har derfor lavet en kort video, hvor du kan få mere at vide om udbud af lægemidler i Danmark.

Se eller gense alle artikler fra Amgros
10. SEPTEMBER 2020

Amgros har til opgave at sikre, at vi som samfund køber de rigtige lægemidler til den rigtige pris. Det gør vi ved at sende lægemidlerne i udbud. Vi tilrettelægger vores udbud, så de både tilgodeser sygehusenes behov og er attraktive for leverandørerne. Det bidrager til en sund konkurrence. Og sparer det danske sundhedsvæsen milliarder af kroner hvert år.

Udbudsprocessen er kompleks, og der er mange forhold, som har indflydelse på udbud.

Vi har derfor fået udarbejdet en kort video, hvor du kan få mere at vide om vores udbudsprocesser.

Du kan blandt andet få mere at vide om krav fra EU til udbuddene, vores udbudsprincipper, rammeaftaler, vinderprincipper, særlige virkemidler for at sikre forsyningen af lægemidler og bagatelkøb.

Udbudsprocessen følger et årshjul. Og til slut i videoen får du et indblik i, hvordan processen for udbud foregår i praksis.

Har du tid og lyst til at få opdateret din viden om udbud af lægemidler, så find dig en god kop kaffe eller te, sæt dig godt til rette, tænd for højttaleren på din pc og brug 6:40 minutter af din tid på vores udbuds-video.

Har du feedback til videoen, er du meget velkommen til at sende os en mail på kommunikation@amgros.dk

Karen Torgny

Senior kommunikationsspecialist

Jeg står for den overordnede kommunikation i Amgros – herunder PR. Og er med til at sikre, at vi kommunikerer åbent og imødekommende med vores omverden.