Amgros’ vigtigste opgave er at sikre forsyningen af lægemidler til patienterne på de offentlige danske hospitaler. Til rette tid, på rette sted, til rette pris. Med miljøet for øje.
Samtidig skal vi sikre en stabil forsyning, uanset om der er tale om indkøbte lægemidler eller lægemidler produceret på sygehusapotekerne. Og uanset hvor i et lægemiddels livscyklus det konkrete lægemiddel befinder sig.
Amgros er organiseret i to funktioner:
-
Forsyning
-
Forretningsudvikling og IT
Dertil kommer stabsfunktionen Økonomi og Administration.
I funktionen Forsyning skaber vi grundlag for indkøb af lægemidler til bedste pris. Det gør vi ved at tilrettelægge udbud og indkøb og ved forhandling, så vi hurtigt kan implementere aftaler med leverandørerne. Og få gavn af de opnåede rabatter.
Vi arbejder også med at skabe sammenhæng og transparens i forsyningskæden. Det er med at sikre, at hospitalspatienter kan blive behandlet med de lægemidler, de har brug for.
Funktionen ledes af direktør Nina Uldal og består af: Rådgivning og Forhandling, Forsyning og Kontraktstyring, Udbud samt Registrering, Pharmacovigilance og Kvalitetssupport.
I Forretningsudvikling og IT udnytter vi viden og kompetencer til at udvikle nye løsninger. Det gør vi ved at automatisere processer og øge kvaliteten af systemer, dokumentation og data, så vi sikrer compliance, effektivitet og stabilitet.
Forretningsudvikling og IT består af: IT, Analyse og Ledelsessupport, Strategi og Udvikling samt Kvalitet.
Læs mere
Vores DNA
Med afsæt i patienternes behandlingsbehov køber Amgros medicin til sygehusene til rette pris, til rette tid og på rette sted. Og med miljøet for øje.
LÆS MERESamarbejde
Vi lever i en tid med væsentlige udfordringer - ikke mindst i forhold til vores klima og miljø. Derfor er vi i konstant dialog med vores samarbejdspartnere herhjemme og i udlandet. For det er, når vi lytter og samarbejder, at vi opnår de bedste resultater – for alle parter.
LÆS MERELedelse
Amgros er ejet af de fem regioner og ledet af en politisk bestyrelse og en direktion. Bestyrelsen er interessentskabets øverste ledelsesorgan og har det overordnede ledelsesansvar, mens direktionen varetager den daglige ledelse.
LÆS MERE