Tilladelser til at håndtere lægemidler


Du kan på denne side finde Amgros' tilladelse til engrosforhandling af lægemidler inden for EU/EØS samt tilladelse til at håndtere euforiserende stoffer.

Da Amgros sikrer forsyningen af lægemidler til de offentlige hospitaler ved at indkøbe, videresælge og opbevare lægemidler, skal vi ifølge Lægemiddelloven §39 også have en virksomhedstilladelse.

Du finder vores tilladelse til engrosforhandling af lægemidler inden for EU/EØS her.

Amgros har samtidig tilladelse til at håndtere euforiserende stoffer. Du finder tilladelsen fra Lægemiddelstyrelsen her.

Du kan læse mere om virksomhedstilladelser og registrering på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside:
https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/godkendelse/virksomhedstilladelse-og-registrering/


Forsyning af lægemidler under corona-pandemien sker i tæt samarbejde med Lægemiddelstyrelsen

Under Corona-pandemien er det naturligvis essentielt, at vi fortsat kan sikre forsyningen af lægemidler til de danske hospitaler.

Derfor har vi i Amgros arbejdet på højtryk, allerede inden vi i Danmark diagnosticerede den første borger smittet med Covid-19.

Det aktuelle arbejde med at sikre forsyningen af lægemidlerne foregår som altid i tæt samarbejde med sygehusapotekerne, leverandører og grossister. Men denne gang nu også i meget tæt og stærkt samarbejde med klinikere på sygehusene, Danske Regioner – og ikke mindst med Lægemiddelstyrelsen, som i den konkrete situation styrer den overordnede indsats med at sikre forsyningen af både lægemidler og medicinsk udstyr

Læs nyhed her

Fotograf: Anne-Li Engström

LÆS MERE

Tilladelser til at håndtere lægemidler

Nyheder

I Amgros deler vi med stor glæde vores viden og indsigter til alle, der har interesse i den danske sundhedssektor. Her på siden har vi samlet de seneste nyheder, baggrundsartikler og interviews fra vores verden.

LÆS MERE
Tilladelser til at håndtere lægemidler

Indkøb og forsyning

Sammen med leverandører og sygehusapoteker sørger Amgros for, at de rette lægemidler er tilgængelige, når de skal bruges til at behandle patienterne med.

LÆS MERE