Find vej


Vi sætter stor pris på at få besøg af interessenter og samarbejdspartnere i vores lokaler på Østerbro i København. Se, hvordan du nemmest finder frem til os.

Amgros har hovedkontor på Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø.

Fra vores adresse på Østerbro er der cirka 9 minutters gang til Østerport Station og 12 minutters gang til Nordhavn Station. Desuden stopper flere bybusser foran vores hovedindgang.

PÅ BESØG HOS AMGROS

Når du besøger Amgros, finder du vores reception på 1. sal. Her vil vores venlige receptionister bede dig om at registrere dit besøg og tildele dig et gæsteskilt, som du skal bære under dit besøg hos os.

Vi registrerer alle vores gæsters navn, organisation og kontaktperson hos Amgros, så vi af sikkerhedsmæssige hensyn altid har overblik over, hvem der færdes i huset. Vi destruerer oplysningerne ved udgangen af hver arbejdsdag.

POSTADRESSE

Bemærk, at vores postadresse er hos Danske Regioner på Dampfærgevej 22, 2100 København Ø.

Læs mere

Find vej

Om Amgros

Amgros sikrer forsyningen af lægemidler til de offentlige sygehuse. Det gør vi via effektive indkøb og udbud. Vi er rådgiver og sparringspartner for centrale aktører i sundhedsvæsenet, som vi deler vigtig og høj specialiseret viden med. Vi er på den måde med til at skabe forudsætninger for mere sundhed.

LÆS MERE
Find vej

Vores arbejdsplads

Hvordan er hverdagen i Amgros? Vi har spurgt tre af vores medarbejdere, som i denne film giver et indblik i, hvordan de oplever deres arbejdsplads. Og ikke mindst, hvad der driver dem til at møde ind på kontoret hver morgen.

LÆS MERE