Disclaimer


Alle oplysninger på denne hjemmeside– eksempelvis tekst, oversigter, orienteringer og øvrige dokumenter – skal betragtes som generel information

Alle oplysninger på denne hjemmeside– eksempelvis tekst, oversigter, orienteringer og øvrige dokumenter – skal betragtes som generel information. Selvom vi på alle måder har forsøgt at sikre, at oplysninger, som man finder på hjemmesiden er retvisende og indhentet fra pålidelige kilder, tager vi forbehold for eventuelle fejl og mangler.

Amgros, vores samarbejdspartnere og medarbejdere påtager sig ikke ansvar for tab foranlediget af en handling, der er taget – eller ikke er taget – på baggrund af oplysningerne på denne hjemmeside.

LÆS MERE

Disclaimer

Om Amgros

Amgros sikrer forsyningen af lægemidler til de offentlige sygehuse. Det gør vi via effektive indkøb og udbud. Vi er rådgiver og sparringspartner for centrale aktører i sundhedsvæsenet, som vi deler vigtig og høj specialiseret viden med. Vi er på den måde med til at skabe forudsætninger for mere sundhed.

LÆS MERE
Disclaimer

Nyheder

I Amgros deler vi med stor glæde vores viden og indsigter til alle, der har interesse i den danske sundhedssektor. Her på siden har vi samlet de seneste nyheder, baggrundsartikler og interviews fra vores verden.

LÆS MERE