Årets største udbud af hospitalslægemidler er i gang


Amgros har netop publiceret 744 delaftaler. Det er årets største runde af lægemiddeludbud.

8. JUNI 2022

Amgros har til opgave at sikre forsyningen af lægemidler til de offentlige hospitaler. Til den rigtige pris. Det gør vi ved at sende en lang række lægemidler i udbud.

For nylig har vi publiceret 42 udbudsgrupper, fordelt på 744 delaftaler. Hver delaftale er en selvstændigt udbudt aftale for et lægemiddel.

Der er tilbudsfrist før sommerferien for de fleste af disse.

Listen over de igangværende udbud ligger her.

SÅDAN AFGIVER DU TILBUD

For at afgive tilbud på et af vores udbud af lægemidler, skal man som virksomhed være oprettet i vores udbudssystem og skal have en brugeradgang til vores Leverandør- og Udbudsportal. På den måde får man for også adgang til informationer om aftalepriser, vejledninger, kontaktdata, ESPD-dokumentation og svar på generelle spørgsmål.

Som udbudsgiver skal man denne gang være opmærksom på, at der er en ændring til vores sædvanlige udbudsproces. Det skyldes, at EU den 8. april 2022 har vedtaget en femte sanktionspakke, som blandt andet begrænser russiske virksomheders mulighed for at deltage i udbud og udføre opgaver på offentlige kontrakter.

Læs mere om udbud i Amgros.

Karen Torgny

Senior kommunikationsspecialist

Jeg står for den overordnede kommunikation i Amgros – herunder PR. Og er med til at sikre, at vi kommunikerer åbent og imødekommende med vores omverden.