Øh, hvor er det nu lige, de er...


Sådan finder du Leverandør- og Udbudsportalen, Samnet og Høreklinik-portalen på vores nye hjemmeside

Se alle artikler
Den 21. juni 2019

Vi har nu været i luften med vores nye hjemmeside i godt en måned. Vi er meget glade for jeres positive tilbagemeldinger og input til, hvor vi kan blive endnu bedre.

Et af de input, vi har fået, er, at det kan være svært at finde genvejene til portalerne, det vil sige Leverandør- og Udbudsportalen, Høreklinik og Samnet.

Portalerne er placeret under nyhedskarrusellen på forsiden af både den danske hjemmeside og den engelske hjemmeside. Tryk på ”Portaler”, og genvejene vil blive foldet ud.

Har du problemer med at finde portalerne, kan du også vælge at bruge vores søgefunktion.

Årsagen til, at vi har flyttet portalgenvejene, er, at vi har ønsket at give dem en mere iøjnefaldende placering på forsiden af vores nye hjemmeside. Vi følger nøje med i, om portalernes placering bliver ved med at volde problemer.

Bliv endelig ved med at skrive eller ringe til os med ris og ros. Du finder en feedback-funktion i bunden af alle sider på amgros.dk

 

Karen Torgny

Senior kommunikationsspecialist

Jeg står for den overordnede kommunikation i Amgros – herunder PR. Og er med til at sikre, at vi kommunikerer åbent og imødekommende med vores omverden.