Ny direktør i Amgros


Anna Skat Nielsen tiltræder som ny direktør i Amgros den 1. marts 2022 og får ansvaret for området Forretningsudvikling og Rådgivning.

Oversigt over alle artikler
14. JANUAR 2022

Det er en kollega med stærke kompetencer og stor erfaring inden for udvikling og styring af sundhedsområdet, som har valgt at takke ja til posten som ny direktør i Amgros.

Anna Skat Nielsen kommer fra Odense Universitetshospital, hvor hun som stabschef for Klinisk Udvikling har ansvaret for en række chefer og i alt cirka 145 medarbejdere. Anna har tidligere været ansat i Sundhedsministeriet, senest som kontorchef og ansvarlig for medicinområdet. 

- Vi er meget glade for, at Anna har sagt ja til at arbejde i Amgros, hvor hun vil få rig mulighed for at bidrage med sin store indsigt i sundhedsvæsenet og medicinområdet - og med sin brede erfaring inden for ledelse. Midt i en pandemi er det et ekstra plus, at Anna har været dybt involveret i beredskabet omkring Covid-19 på Fyn, siger Flemming Sonne, administrerende direktør i Amgros.

Fra hendes tid i Sundhedsministeriet er Anna Skat Nielsen en velkendt person i Amgros med god indsigt i vores forretning. Nu ser hun frem til mange nye udfordringer i jobbet som direktør.

- Amgros er en kompleks organisation med mange interessenter. Jeg glæder mig til at tage hul på de nye udfordringer og bidrage til, at vi holder os på forkant med sundhedsvæsenets behov og forandringer i markedet. Så patienterne hurtigst muligt får gavn af ny medicin, og så vi har en høj forsyningssikkerhed. Det kan vi kun gøre i fællesskab, og jeg ser frem til et tæt samarbejde med både nye kollegaer, leverandører og ikke mindst sygehusapotekerne, siger Anna Skat Nielsen.

Anna Skat Nielsen afløser Trine Kart, der har været viceadministrerende direktør i 8 år.

Karen Torgny

Senior kommunikationsspecialist

Jeg står for den overordnede kommunikation i Amgros – herunder PR. Og er med til at sikre, at vi kommunikerer åbent og imødekommende med vores omverden.