Ny animationsfilm om medicinens vej fra producent til patient


Sygehusapotekerne og Amgros har fået lavet en animationsfilm, der på en let og overskuelig måde fortæller, hvordan vi er med til at sikre patienten den rette medicin.

3. NOVEMBER 2022

Sygehusapotekerne er blandt Amgros’ nærmeste samarbejdspartnere. Vi arbejder tæt sammen om at sikre, at patienter på de offentlige danske hospitaler har den medicin, de har brug for.

Vi har netop fået lavet en fælles animationsfilm, der giver et indblik i, hvordan det foregår. Fortalt på en måde, der er let at forstå, let at huske og let at forholde sig til.

I filmen kan du blandt andet høre mere om udbud, vores fælles nationale sikkerhedslager af lægemidler, sygehusapotekernes egenproduktion, som er en vigtig brik i forsyningen af livsvigtige lægemidler samt behandling i eget hjem.

Du kan se animationsfilmen om medicinens vej fra producent til patient herunder.

AMGROS' SAMARBEJDSPARTNERE I SUNDHEDSVÆSENET

Du kan læse mere om Amgros’ mange samarbejdspartnere i sundhedsvæsenet – heriblandt sygehusapotekerne - på denne side: https://amgros.dk/om-amgros/samarbejdspartnere/nationalt-samarbejde/

Karen Torgny

Senior kommunikationsspecialist

Jeg står for den overordnede kommunikation i Amgros – herunder PR. Og er med til at sikre, at vi kommunikerer åbent og imødekommende med vores omverden.